October 02, 2024

Op winter retraite bij Mandali in Italië

Amsterdam, 2 oktober 2024. Komende wintermaanden staan de retraites van Mandali veelal in het teken naar binnen keren, reflectie en stilte. Op slechts een uur rijden van Milaan, in de winterse heuvels uitkijkend op het rustgevende Lago d’Orta, ligt Mandali. Voor wie al vaker Mandali heeft aangedaan weet dat de start van elk jaar wordt ingeluid met een maand in stilte. Stille januari staat bij Mandali voor een tijd om dieper naar binnen te keren, in stilte te rusten en te leren van het seizoen van regeneratie en reflectie van de natuur zelf.

Het winterprogramma van Mandali start met de komst van de herfst. Het aanbod omvat een uiteenlopende reeks aan programma's. Waaronder het kenmerkende Enlightenment Intensive retreat, waarin je op onderzoek gaat naar je ware doel, de signature in-house Mandali Experience welke je de mogelijkheid biedt de ervaring naar jouw wensen aan te passen. Of voor wie dieper wil gaan, het Transitions programma, een retraite gericht op mindfulness en het leren omarmen van het onbekende.

Of je je simpelweg met een verse kop gemberthee terugtrekt in je kamer. Geniet van de met liefde bereidde vegetarische maaltijden in de eetzaal. Voor lange natuurwandelingen of voor complete ontspanning kiest. 

OVER MANDALI

Mandali is een van de meest toonaangevende retraite centra wereldwijd. Het centrum wordt  gerund door een non-profit organisatie; Stichting Mandali. Het doel van de stichting is haar gasten een verdiepende ervaring te bieden door ze los te koppelen van het drukke dagelijkse bestaan doormiddel van meditatie, yoga en andere activiteiten gericht op zelfontplooiing. 

Mandali bestaat uit een groep van toegewijde experts op uiteenlopende vlakken, gespecialiseerd in het creëren van een warme en liefdevolle sfeer waar mensen zich veilig en verbonden voelen.