September 12, 2024

Leg je mooiste vakantieherinneringen vast en maak met Once Upon fijne reisboeken

Leg nu je mooiste zomervakantie herinneringen vast

Nu de zomer over is en de herfst z'n intrede doet is het moment aangebroken om met je zomervakantiefoto's aan de slag te gaan. Maak met Once Upon, de gebruiksvriendelijke app, gepersonaliseerde fotoboeken en leg zo je mooiste vakantieherinneringen vast. 

Een dagboek voor jezelf en anderen

Jouw boek is jouw vakantieverhaal. Jij bepaalt, aan de hand van wat je zelf hebt vastgelegd. Maak er jouw eigen reisdagboek van. Sleep je mooiste foto's in een door jouw gewenste volgorde in de applicatie. Schrijf er een kleine of grotere memo bij. Kies dan in stappen hoe jouw vakantieboek eruit moet komen te zien.

Stap 1. kies je boeksoort: Hardcover of Softcover

Stap 2. kies je papiersoort: Silk matte of semi-gloss

Stap 3. kies je boekafmeting: 20x20 cm of 27x27 cm

Stap 4. kies de lengte van je boek: 20 tot 200 pagina's

Dupliceer en verras je reisgenoten

Nadat je het perfecte fotoboek hebt gemaakt, kun je met slechts een paar klikken moeiteloos jouw boekwerk dupliceren. Pas de titel, omslagfoto of andere kleine details aan om elk boek te personaliseren. Zo kun je je mooie reisbundel ook als gepersonaliseerd cadeau aan je dierbare reisgenoten cadeau geven.

Met hun toewijding aan duurzaamheid, het welzijn van werknemers en klanten, en voortdurende innovatie, is Once Upon klaar om een ​​positieve impact op de wereld te blijven maken. Voor meer informatie over het productassortiment kun je terecht op www.onceupon.photo