August 19, 2024

De immer vrolijke, nieuwe, rice wintercollectie voor 2024

De nieuwe rice collectie voor aankomende winter 

Amsterdam, augustus 2024 - Het Deense design- en interieurmerk rice lanceert een gloednieuwe keramiekserie als aanvulling op hun kleurrijke en functionele assortiment. Een unieke collectie handgeschilderd keramiek die het vakmanschap viert.

Al meer dan 25 jaar brengt Rice met zijn opvallende kleurcombinaties en vrolijke prints en motieven een vrolijke touch in huis. Ook in deze nieuwe wintercollectie mogen de grote raffia opslagdozen met platte deksel niet ontbreken. Deze zijn perfect op te stapelen onder de raffia opberghuizen, ware collectorsitems! De collectie bestaat o.a. ook uit ronde raffia manden, een vrolijke paddenstoelvaas en feestelijk groene discoballen. 

Kleuren hebben altijd centraal gestaan bij oprichters Charlotte en Philippe Guéniau, die in 1998 Rice oprichtten met een missie om functie en kleur – en, indien mogelijk, humor – te combineren om vreugde en magie te verspreiden in huizen over de hele wereld.

Prijzen variëren van 23,90,- EUR voor het kleine ronde raffia mandje met Happy Forest borduursel tot aan 114,90,- EUR voor het grote formaat raffia opberghuis met Happy Forest boorduursels. De rice collectie is vanaf oktober 2024 verkrijgbaar in winkels door heel Nederland en online via ricebyrice.com 

Over rice

rice is een Deens interieur- en accessoire bedrijf dat bekend staat om kleurrijk serviesgoed, handgemaakte opbergmanden en vazen – producten voor de woonkamer, keuken, kinderkamer en het hele huis. Alles in prachtige kleuren en alles wat je nodig hebt voor het dagelijks leven. Het rice universum is gevuld met levendige producten, funky maar toch nuchter en super praktisch. Het ontwerp is modern, gemaakt met een speelse geest en aandacht voor detail.

ricebyrice.com