July 30, 2024

rice lanceert kleurrijke "back to school" collectie voor 2024

Maak de lunchtijd van kinderen nog leuker met kleurrijke lunchboxen!

Amsterdam, augustus 2024 - Met de nieuwe back to school producten van rice maak je de lunch van je kind vrolijk en kleurrijk. De collectie is ontworpen om de schoolervaring van kinderen op te vrolijken en te verfraaien met levendige kleuren en vrolijke patronen, kenmerkend voor het merk rice. 

De lunchtrommels zijn perfect voor kinderen die houden van een beetje kleur in hun leven. Zonder opdruk en verkrijgbaar in verschillende kleuren, zijn deze lunchboxen zowel stijlvol als functioneel.

Wil je een persoonlijk tintje toevoegen? Laat kinderen zich vermaken met het zelf versieren van hun lunchboxen met rice lunchbox stickers. Deze stickers zijn vaatwasmachinebestendig en beschikbaar in vijf verschillende ontwerpen. De nieuwste stickers voor AW24 zijn met draken en zeemeerminnen.

Daarnaast heeft rice ook vershoudbakjes in verschillende maten. Deze zijn ideaal voor tussendoortjes zoals fruit. Verkrijgbaar in ronde of vierkante vormen, sets van vier met bedrukte deksels in verschillende maten. Perfect om kleine hapjes en fruit te bewaren tussen de grotere maaltijden door. 

De collectie drinkflessen biedt verschillende vormen, maten en prints, zodat er altijd een fles is die bij jouw kind past. Zo is er de plastic drinkfles met rietje (500 ml). Deze is perfect voor de kleintjes, verkrijgbaar in leuke printjes en kleuren, kijk hier voor het hele assortiment. De gewone kunststof drinkfles (500 ml) verkrijgbaar in een mooie drakenprint of de zeemeerminnenprint.  Voor wie meer wil is er de RVS drinkfles (500 ml). Deze fles houdt het water de hele dag (12 uur) koud. Deze is er bijvoorbeeld in de kleur lavendel met een bloemetjesprint of in een mooie blauwe bloesemprint.

De rice collectie is vanaf augustus  verkrijgbaar in winkels door heel Nederland en online via ricebyrice.com 

rice blijft zich inzetten voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo is ook deze collectie deels vervaardigd uit gerecycleerde materialen en geproduceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Zij streven ernaar om met deze collectie niet alleen vreugde en kleur in het leven van kinderen te brengen, maar ook een positieve impact te maken op de planeet.

Over rice

rice is een Deens interieur- en accessoire bedrijf dat bekend staat om kleurrijk serviesgoed, handgemaakte opbergmanden en vazen – producten voor de woonkamer, keuken, kinderkamer en het hele huis. Alles in prachtige kleuren en alles wat je nodig hebt voor het dagelijks leven. Het rice universum is gevuld met levendige producten, funky maar toch nuchter en super praktisch. Het ontwerp is modern, gemaakt met een speelse geest en aandacht voor detail.