July 18, 2024

NIMBEL lanceert nieuwe frisse zomerkleur

NIMBEL lanceert nieuwe frisse zomerkleur 

Amsterdam, 18 juli 2024 - NIMBEL lanceert met trots een babydraagzak in een nieuwe prachtige zomerse kleur: Oat White. Deze stijlvolle en functionele babydrager is ontworpen met het comfort en gemak van zowel ouder als baby in gedachten. Ga met de nieuwe kleur zowel stijlvol als functioneel de zomer in.

Oat White is een lichtbeige, een frisse en lichte kleur, perfect voor de zomer. Wanneer de zon schijnt en de dagen langer zijn. Een van de fijnste bijkomstigheden van lichte kleuren is dat ze de warme zonnestralen reflecteren, waardoor ze een verkoelend effect hebben. Oat White kan dus helpen om je kleintje koel te houden tijdens de zomerse hitte. De zachte kleur Oat White is een neutrale kleur die gemakkelijk te combineren is. Of je nu op het strand bent, een zomers uitje doet of gewoon een wandeling maakt, Oat White past bij elke gelegenheid. 

Hét toonaangevende merk op het gebied van draagzakken, won onlangs ook de prestigieuze Red Dot Award voor zijn innovatieve NIMBEL Draagzak. De NIMBEL is ‘s werelds enige draagzak met het Gepatenteerde Exoframe™. Hiermee draag je licht en veilig, zo lang als je wilt, zonder last van je rug te krijgen. Kortom, een eigentijds ontwerp met hoogwaardige materialen gecombineerd om een veilige en ergonomische draag-oplossing te bieden voor ouders die onderweg zijn met hun baby. 

"Red Dot" is dé onderscheiding voor hoge designkwaliteit en staat wereldwijd bekend als  symbool van uitmuntendheid in productontwerp. De internationale jury kent dit felbegeerde kwaliteitslabel toe aan producten die zich onderscheiden door hun functionaliteit, esthetiek en innovatie. 

Fotocredits Sophie Mylou Producer 11AM Styling Dido Mani

De babydragers van NIMBEL lenen zich uitstekend voor dagelijks gebruik in een actief bestaan en gaan lang mee. Ouders roemen vooral het stabiele zitkuipje, waardoor ze beide handen vrij hebben om hun kindje veilig in de drager te plaatsen. Dus of je als ouder nu wandelt, een kindvriendelijk festival bezoekt of je naar een werkafspraak haast, met NIMBEL is op pad gaan met je baby comfortabeler en stijlvoller dan ooit.

De lancering van de NIMBEL babydrager in Oat White markeert een nieuwe stap in het streven naar innovatieve en praktische oplossingen voor ouders overal. We nodigen iedereen uit om deze zomerse must-have te ontdekken en te genieten van het gemak en de stijl die het biedt.

De NIMBEL is geschikt vanaf pasgeboren baby tot peuters van 3 jaar oud. Met kenmerken zoals verstelbare gespen, ademend materiaal en een ondersteunende structuur, is de NIMBEL draagzak ideaal voor dagelijks gebruik. Ouders kunnen nu genieten van quality time met hun kleintjes terwijl ze comfortabel en stijlvol door het leven gaan. Bij bestelling van een NIMBEL babydraagzak mag je deze 30 dagen gratis uitproberen inclusief gratis verzending/retour. De verkoopprijs is € 379. Te koop in geselecteerde kinderwinkels en online via nimbelcarrier.com

NOOT VOOR DE REDACTIE: Voor interviews, uitleen- en beeldaanvragen neem contact op met simone@gan-baroo.com voor alle beelden ga naar onze beeldbank gan-baroo.pr-newsroom.nl/dashboard

Over NIMBEL

Onder leiding van Stefan van Cleef kwamen functionaliteit en design samen tot ultiem bewijs van form follows function. De zoektocht naar het perfecte ontwerp begon in zijn schuur, waar hij talloze uren doorbracht achter de naaimachine en metaaldraad omboog tot de blaren hem op de vingers stonden. Stefan: “Ons doel was het creëren van de ultieme babydrager, waarmee ouders zich in alle vrijheid kunnen bewegen, zonder in te leveren op stijl. Een esthetische carrier die comfortabel en pijnloos zijn werk doet, zodat je je kind zo lang als je wilt bij je kunt dragen. Dat doel hebben we bereikt.