April 22, 2024

Once Upon's ultieme hack om bruiloftsherinneringen vast te leggen!

Once Upon's ultieme hack om bruilofts-herinneringen vast te leggen

Verras het bruidspaar met een mooi fotoboek

Amsterdam, 16 april – Nu het trouwseizoen nadert, is het tijd om je te verdiepen in Once Upon's ultieme bruiloft hack; de baanbrekende Co-Create-functie in de app. Met de Co-Create functie van Once Upon kunnen gasten gelijktijdig samenwerken aan het perfecte bruiloftfotoboek. Een innovatie op het gebied van wedding tools. 

Denk aan beelden zoals de bruid die haar boeket gooit, de emotionele toespraak van de bruidegom en de vreugdevolle viering met dierbaren. Stel je nu eens voor dat al deze herinneringen prachtig zijn samengesteld in één persoonlijk aandenken: een digitaal dagboek van het huwelijk. Alle mooie momenten van deze bijzondere dag in fotovorm gebundeld in één boek.

Met de Co-Create-functie van Once Upon, een gebruiksvriendelijke app, kunnen bruiloftsgasten hun krachten bundelen bij het maken van het ultieme huwelijksdagboek. Vrienden en familie kunnen in realtime samenwerken en hun eigen foto's, berichten en anekdotes toevoegen om een ​​collectief meesterwerk te creëren dat de magie van de dag weerspiegelt. 

Maar wat onderscheidt Once Upon van traditionele trouwfotoboeken? Het is de moderne versie van de iconische huwelijkshashtag waarbij gasten in een app inloggen en hun eigen foto's van het vrijgezellenfeest, het diner of de huwelijksreceptie uploaden. Onderscheidend is het vermogen om gelijktijdig momentopnamen in een digitale tool te integreren. Waardoor een dynamische en interactieve ervaring ontstaat die elke onderdeel van de dag vastlegt.   

"We wilden koppels een unieke manier bieden om hun trouwherinneringen te bewaren en tegelijkertijd hun gasten bij het proces te betrekken", zegt Lina Andersson, oprichter en CEO van Once Upon. "Met onze Co-Create-functie wordt elke gast een verhalenverteller en voegt hij zijn eigen persoonlijke tintje toe aan het liefdesverhaal van het stel."

Of het nu gaat om een ​​spontaan kiekje op de dansvloer of een oprechte boodschap aan het pasgetrouwde stel, de Co-Create-functie van Once Upon zorgt ervoor dat elk dierbaar moment wordt vereeuwigd in een digitaal herinneringenboek dat nog jaren kan worden gekoesterd.

Laat Once Upon jouw ultieme metgezel voor het trouwseizoen zijn en zeg 'Ja' tegen de Co-Create-functie. Elk liefdesverhaal verdient het om verteld te worden. 

Zo co-creëer je een fotoalbum:

  1. Maak zoals gewoonlijk een album en maak een omslag met een titel en afbeelding.

  2. Klik vervolgens op het pictogram met een plusteken op de voorbeeldpagina van het boek.

  3. Stuur uitnodigingen naar je vrienden (tot 100!) via e-mail, sms, Facebook of anders.

  4. Klik op het co-create-symbool

  5. Co-creëer jouw boek!

Ga voor meer informatie naar onceupon.photo/photobooks 

NOOT VOOR DE REDACTIE

Over Once Upon

Once Upon is een in Zweden gevestigd digitaal fotoboekenbedrijf opgericht in 2017. De  visie van het bedrijf is om het mentale welzijn van mensen te versterken door middel van herinneringen en verhalen uit het echte leven vastgelegen. Met oog op duurzaamheid, inclusiviteit en sociale verantwoordelijkheid creëert Once Upon gepersonaliseerde fotoproducten die de speciale momenten in het leven vieren. Once Upon maakt als gecertificeerd B-Corp bedrijf deel uit van een mondiale beweging die werkt aan een meer inclusieve, rechtvaardige en regeneratieve economie.