April 16, 2024

MrStarsky lanceert samenwerking met Joëlle Wehkamp

Ontdek Jouw Creatieve ABC

MrStarsky lanceert samenwerking met Joëlle Wehkamp

Amsterdam, 16 april 2024. Woensdag 17 april onthult MrStarsky een betoverende collectie van gepersonaliseerde Letter Posters in samenwerking met ontwerpster Joëlle Wehkamp. Deze collectie omvat een sprankelend en kleurrijk alfabet waarin iedereen zijn eigen creatieve stempel kan drukken: kies een kleur, voeg een patroon toe en maak de poster echt uniek met een zelfgeschreven tekst. Het is dé perfecte manier om jouw persoonlijke kunstwerk te creëren, of het nu voor jezelf is of als een bijzonder geschenk voor een ander.

Een vrolijke explosie aan kleuren en vormen komen samen in een speels alfabetisch avontuur. Elk letterontwerp biedt de mogelijkheid om je eigen verhaal te vertellen. Kies uit kobaltblauw, groen, roze, bruin of zwartgrijs, voeg vrolijke patronen toe en laat je creativiteit de vrije loop terwijl je een uniek kunstwerk creëert. Of het nu een statement is in de kinderkamer of een vrolijke toevoeging aan je living, de Letter Posters verfraaien de ruimte met een onmiskenbare dosis vreugde.

Ik geloof in de kracht van liefdevol gemaakte producten en deze Letter Posters zijn daar een stralend voorbeeld van!” aldus Joëlle Wehkamp.

Joëlle’s toewijding aan haar werk is voelbaar in elk ontwerp, waarbij ze speelsheid combineert met verfijning en creativiteit met vakmanschap. Ze gelooft in de kracht van producten die met liefde en aandacht zijn gemaakt. Haar prachtige producten en kunstwerken zijn fris, kleurrijk, handgemaakt en hebben een ‘sunny side up’ gevoel.

Over Joëlle Wehkamp

Joëlle Wehkamp (1982) studeerde in Maastricht en Arnhem. Ze is een veelzijdige kunstenaar wiens projecten worden gekenmerkt door een levendige en expressieve stijl. Haar werk omvat een scala aan creatieve projecten, variërend van kleurrijke illustraties en grafischontwerp tot muurschilderingen en samenwerkingen met verschillende merken zoals Rice.dk, IKEA, Dille & Kamille, PostNL en het Rijksmuseum in Amsterdam.

MrStarsky x Joëlle Wehkamp

Herinnering bewaren. Voor altijd. Founder Liesbeth Veen startte MrStarsky in 2016 en al snel groeide het bedrijf uit tot een creatief merk dat gepersonaliseerde wanddecoratie maakt voor jong én oud. Met deze collectie-uitbreiding zet MrStarsky zijn missie voort om de mijlpalen van het leven op een buitengewone en persoonlijke manier vast te leggen, zodat ze voor altijd gekoesterd kunnen worden. Iedereen kan nu zijn eigen verhaal vertellen in kleur en stijl met de nieuwe Letter Poster collectie van MrStarsky en Joëlle Wehkamp.

Prijzen variëren per afmeting, het kleinste formaat á 30x40 cm is €39,- een formaat groter á 40x50 cm is €44,- en het grootste formaat á 50x70 cm is €49,-. Daarnaast kun je er passende houten lijsten aan toevoegen. De wissellijsten zijn van massief FSC-gekeurd hout met polystyreen glas. Het hout is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren namelijk blank, wit en zwart. In de lijsten zit kunst-glas zodat er geen gebroken glas in een kinderkamer kan komen. 

De posters zijn vanaf 17 april online te koop via de webshop van mrstarsky.com

Over MrStarsky

MrStarsky maakt personaliseerbare producten om bijzondere momenten voor altijd te herinneren. Omdat alles bij MrStarsky gepersonaliseerd is, is de collectie niet in een winkel verkrijgbaar. MrStarsky maakt het op bestelling, verpakt het met liefde en verstuurt wereldwijd. Voor meer informatie over MrStarsky zie www.mrstarsky.com