April 08, 2024

Maak je eigen receptenboek met de app van Once Upon

S h a r i n g  i s  c a r i n g

Maak je eigen receptenboek met de app van Once Upon

Of het nu gaat om je eigen recepten, de favorieten van je oma of de overheerlijke toetjes van een vriend, alle recepten verdienen een plek in je eigen kookboek. De even eenvoudige als leuke manier om verbindingen te leggen tussen verschillende keukens en generaties.

Het Zweedse Once Upon heeft als missie om geluk te verspreiden door gebruikers te helpen alle bijzondere momenten van het leven stijlvol en simpel vast te leggen in tijdloze fotoboeken en prints. Met een gebruiksvriendelijke app en website kunnen gebruikers moeiteloos gepersonaliseerde fotoboeken maken met een Scandinavisch en minimalistisch design.

Bewaar je receptenboek in je eigen keuken als reminder voor al je favoriete gerechten, doe het cadeau aan een ander of geef het door als erfstuk binnen de familie. Once Upon is te gebruiken met zowel een mobiel, de iPad alsook vanaf de computer. Zo kun je eenvoudig op elk moment van de dag vanaf elk device aan je fotoboeken werken en afdrukken. Hier is een beknopte handleiding voor het maken van je eigen kookboek: 

Once Upon-oprichter Lina Andersson verwoord de visie van het bedrijf als volgt: “Wij geloven dat het vieren van elk aspect van het leven niet alleen individuen geluk zal brengen, maar ook een positieve impact zal hebben op hun dierbaren en uiteindelijk op de wereld. Door verhalen in de vorm van fotoboeken en prints, koesteren we nauwere banden, deze roepen emoties op en inspireren anderen om de schoonheid in hun eigen leven te waarderen."

Met hun toewijding aan duurzaamheid, het welzijn van werknemers en klanten, en voortdurende innovatie, is Once Upon klaar om een ​​positieve impact op de wereld te blijven maken. Voor meer informatie over het productassortiment ga naar www.onceupon.photo 

Over Once Upon

Once Upon is een in Zweden gevestigd digitaal fotoboekenbedrijf opgericht in 2017. De  visie van het bedrijf is om het mentale welzijn van mensen te versterken door middel van herinneringen en verhalen uit het echte leven vastgelegen. Met oog op duurzaamheid, inclusiviteit en sociale verantwoordelijkheid creëert Once Upon gepersonaliseerde fotoproducten die de speciale momenten in het leven vieren. Once Upon maakt als gecertificeerd B-Corp bedrijf deel uit van een mondiale beweging die werkt aan een meer inclusieve, rechtvaardige en regeneratieve economie.