February 08, 2024

NIMBEL certificaten nu beschikbaar op Eyevestor!

NIMBEL certificaten nu beschikbaar op Eyevestor!

NIMBEL kondigt aan dat vanaf vandaag NIMBEL-certificaten te koop zijn Eyevestor.com

Amsterdam, 8 februari 2024 - In 2023 zette NIMBEL zich op de kaart als nieuw fenomeen op het gebied van veilig en comfortabel babydragen. Sluit je aan bij de investeerders en help een revolutie teweeg te brengen in de draagzakken markt. Samen kunnen we ouders overal ter wereld helpen hun kinderen pijnloos te dragen! Ga naar Eyevestor voor meer informatie en de aanschaf ervan.

Na de lancering van NIMBEL’s innovatieve en wereldwijd gepatenteerde babydragers in september vorig jaar is het snel gegaan. Gebruikers zijn enthousiast, de naamsbekendheid groeit met de dag en ze zijn genomineerd voor maar liefst twee belangrijke prijzen: de Baby Innovation Award en Design Award (uitreiking volgende week tijdens de Negenmaandenbeurs).

Nu is NIMBEL klaar voor de volgende stap: het veroveren van Europa. Winkeliers in Duitsland, Oostenrijk en Scandinavië tonen al interesse en ons doel is dan ook medio 2024 internationaal te lanceren. Om dit doel te realiseren zijn ze in januari een crowdfunding campagne gestart via Eyevestor. Hiermee krijgen investeerders de kans middels certificaten een belang te verwerven in NIMBEL (zogenaamde Sharefunding). Het doel is om op deze manier € 900.000 op te halen, waarmee ze de internationale groei van NIMBEL kunnen realiseren. Meer dan de helft daarvan is al opgehaald tijdens de voorinschrijving!

NIMBEL is te koop in geselecteerde kinderwinkels en online via nimbelcarrier.com  en verkrijgbaar in drie kleuren, kan zowel op de buik als rug gedragen worden en is geschikt voor kinderen van geboorte tot anderhalf à twee jaar oud. Verkoopprijs € 379.

Fotocredits Maxime Cardol @ Czar Amsterdam

Wat andere investeerders zeggen: 

Marjolein: "We doen mee! Wij zijn na onze vakantie in Zuid-Afrika echt grote fan van de draagzak en vinden dat iedereen een NIMBEL moet kopen. Echt een game changer!"
 
Ewout: "Met onze 4 jonge kids is de NIMBEL een waar cadeau na het worstelen met andere draagzakken. Een uitkomst voor zowel dutjes als lange wandelingen in het bos. Een onderscheidend en sterk product met een enthousiast en zeer kundig team - laten we gaan ."
 
Jeanine: “Als moeder van drie kinderen weet ik als geen ander hoeveel rugpijn het dragen van een kind kan veroorzaken. Ik ben inmiddels ook gebruiker van de draagzak, en kan alleen maar bevestigen wat een fijn product het is. Het is goed om hoor en lees hoeveel tijd er in de onderzoeks- en ontwerpfase is gestoken, en hoe rustig, gestaag en vol vertrouwen je uitkijkt naar de volgende fases."

Over NIMBEL

Drie jaar lang werkte mede-oprichter en industrieel ontwerper Stefan van Cleef samen met ontwerpers, fysiotherapeuten en draagconsulenten aan de perfecte babydrager. NIMBEL’s wereldwijd gepatenteerde Exoframe Technologie™ verplaatst het gewicht van het kind naar de heupen, in plaats van naar de schouders. Hierdoor dragen ouders hun kind langer en lichter bij zich, zonder last te krijgen van hun rug of schouders. Stefan van Cleef: “Ons doel was het creëren van de ultieme babydrager: een esthetische carrier die veilig, comfortabel en pijnloos zijn werk doet. Dat doel hebben we bereikt. Nu breekt de volgende fase aan: groei. Join us!

NIMBEL was featured in: