February 01, 2024

Verras jouw Valentijn met een mooi fotoboek van Once Upon

LOVE IS IN THE AIR

Verras jouw Valentijn met een mooi fotoboek

Verras jouw liefde met een mooi boek vol herinneringen aan die mooie momenten samen. Laat jouw creativiteit de vrije loop en maak er bijvoorbeeld een mooi dagboek van met o.a. recepten van jullie favoriete gerechten of cocktails. Vul het aan met een QR code naar een mooie playlist. Voeg er een mooie illustratie aan toe en misschien zelfs een schets of tekening van jullie droomhuis of een andere droom waar jullie samen over fantaseren. Klik hier voor inspirerende Valentijnsgerechten en hier voor bijpassende cocktails. 

Het Zweedse Once Upon heeft als missie om geluk te verspreiden door gebruikers te helpen alle bijzondere momenten van het leven stijlvol en simpel vast te leggen in tijdloze fotoboeken en prints. Met een gebruiksvriendelijke app en website kunnen gebruikers moeiteloos gepersonaliseerde fotoboeken maken met een Scandinavisch en minimalistisch design.

Naast de bekende fotoboeken, kun je er nu ook prints laten afdrukken. Hiermee breiden ze hun aanbod verder uit. Met deze toevoeging kun je ook losse dierbare herinneringen in losse prints vereeuwigen. Schrijf er een mooie tekst of een gedicht bij en dan heb je een prachtige gepersonaliseerde Valentijnskaart. 

Once Upon is te gebruiken met zowel een mobiel, de iPad alsook vanaf de computer. Zo kun je eenvoudig op elk moment van de dag vanaf elk device aan je fotoboeken werken en afdrukken.

Once Upon-oprichter Lina Andersson verwoord de visie van het bedrijf als volgt: “Wij geloven dat het vieren van elk aspect van het leven niet alleen individuen geluk zal brengen, maar ook een positieve impact zal hebben op hun dierbaren en uiteindelijk op de wereld. Door verhalen in de vorm van fotoboeken en prints, koesteren we nauwere banden, deze roepen emoties op en inspireren anderen om de schoonheid in hun eigen leven te waarderen."

Met hun toewijding aan duurzaamheid, het welzijn van werknemers en klanten, en voortdurende innovatie, is Once Upon klaar om een ​​positieve impact op de wereld te blijven maken. Voor meer informatie over het productassortiment ga naar www.onceupon.photo 

NOOT VOOR DE REDACTIE

Over Once Upon

Once Upon is een in Zweden gevestigd digitaal fotoboekenbedrijf opgericht in 2017. De  visie van het bedrijf is om het mentale welzijn van mensen te versterken door middel van herinneringen en verhalen uit het echte leven vastgelegen. Met oog op duurzaamheid, inclusiviteit en sociale verantwoordelijkheid creëert Once Upon gepersonaliseerde fotoproducten die de speciale momenten in het leven vieren. Once Upon maakt als gecertificeerd B-Corp bedrijf deel uit van een mondiale beweging die werkt aan een meer inclusieve, rechtvaardige en regeneratieve economie.