January 08, 2024

Kaer's aankomende unieke programma's voor begin 2024

Kaer's aankomende unieke programma's 

Amsterdam, 8 januari 2024. Ben jij ook toe aan een reset? Kaer's eerste programma's gaan van start in maart 2024, met ondermeer bestemmingen als Portugal, Marokko, Spanje en Italië. 'Master Your Mind' in Portugal is gericht op mindfulness en mentale well-being. De "Here and Now"-ervaring in de Marokkaanse woestijn bestaat uit o.a. activiteiten als mindfulness, guided hikes en sound healing. Elk onderdeel zorgvuldig samengesteld door experts in voeding, functionele geneeskunde en neurowetenschappen. Andere programma's dit jaar zijn de meer ontspannen ‘Find your Chill’-week op Mallorca en een fysiek uitdagend 'Mountain Mastery'-programma in de Dolomieten. Elke reis is erop gericht om een rijke, unieke en diepgaande ervaring te bieden.

Als een game-changer in de sector, belooft Kaer de conventies van traditionele retreats te doorbreken en zich te positioneren als een vooruitstrevende lifestyle brand in Transformational Travel. Met een focus op holistisch welzijn en persoonlijke groei, herdefinieert Kaer de essentie van reizen.

Een Completere Ervaring

Kaer's programma's zijn ontworpen om zowel het mentale als fysieke welzijn te bevorderen, creativiteit en productiviteit te stimuleren, en de connectie tussen mensen te versterken. Deelnemers kunnen een significante reset verwachten, waardoor ze met vernieuwde energie en gefocust terugkeren naar hun dagelijks leven. Kaer ziet Transformational Travel als een middel om een positieve impact te maken en bij te dragen aan het grotere goed, gevat in het motto: "Doing good, by travelling well.”

The Kaer Method – Gebaseerd op 5 Fundamentele Well-Being Pijlers

De meerdaagse programma’s van Kaer, in samenwerking met high-end hotelbrands en vooraanstaande experts in de wellness industrie, zijn zorgvuldig samengesteld rondom de ‘Kaer Method’. Deze methode integreert vijf kernpijlers van welzijn: fysiek, mentaal, sociaal, emotioneel en persoonlijke ontwikkeling. De activiteiten binnen de programma's omvatten beweging, meditatie, breathwork, voeding en supplementen, waarbij elk programma specifiek wordt aangepast aan de locatie om een diverse reeks onderwerpen te behandelen en zo op uiteenlopende behoeften in te spelen.

Prijzen variëren vanaf € 3.000 tot ongeveer € 4.500 afhankelijk van hoe premium je wenst te reizen. Voor meer informatie over het algehele wisselende aanbod aan transformational travel experiences en/of boekingen ga naar Kaer.co