November 24, 2023

Zeeman brengt nieuwe #basicz collectie in ‘loose fit’

Zeeman brengt nieuwe

#basicz-collectie in ‘loose fit’

Zeeman komt op 24 november met een gloednieuwe collectie van hun #basicz lijn. De unisex collectie is er in nieuwe kleuren en met nieuwe items. Zo zijn er comfi sweaters, joggingbroeken, hoodies en T-shirts. Alles van 100% katoen. En zoals altijd voor de laagst mogelijke prijs. Nieuw dit jaar is de nieuwe fit in deze collectie, een zogenaamde 'loose fit'. Hierdoor zitten de truien, sweaters en pants allemaal net wat ruimer en dus relaxter.

Stijlvolle unisex-basics
De #basicz collectie bestaat deze keer uit hoodies, truien, beanies, sweatpants en sokken. De items zijn verkrijgbaar in de modekleuren grijs gemêleerd, zwart, oranje en undyed. Extra aandacht is er besteed aan de kleinste details. Zo zijn er items met een geborduurd anker op de mouw en zijn de stuks uit de collectie afgewerkt met stijlvolle dubbele stiksels. On-trend is ook de nieuwe comfortabele 'loose fit'.

Undyed 
De collectie is opnieuw ook in een ongeverfde kleur verkrijgbaar. De natuurlijke kleur van katoen. Door de items niet te verven, is er bespaard op energie en op water. Ook is er geen gebruik gemaakt van chemische middelen. En dat is zuinig, net als Zeeman.

De #basicz collectie heeft een maatbereik van maat XS tot XXL. Prijzen variëren van 2,99 tot 15,99 euro. De collectie is vanaf vrijdagmiddag 24 november online verkrijgbaar via zeeman.com en vanaf 25 november ook in de winkel te koop.