November 21, 2023

Hartverwarmende films zijn het beste cadeau voor de feestdagen

Hartverwarmende films zijn het beste cadeau voor de feestdagen

Voor iedereen die dit jaar even geen poffertjespan, kerstballen of sloffen wil geven

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het tijd is om na te denken over het perfecte cadeau voor je familie, vrienden en geliefden. Zeg dit jaar vaarwel tegen saaie cadeaus  en omarm het verrassingseffect van wat goede films kunnen doen. De Cinetree giftcard is nu te bestellen via cinetree.nl/giftcard.

Bij Cinetree houden wij van film. Het is een toegankelijke vorm om een verhaal te vertellen in een tijd waarin aandacht een schaars goed is geworden. Wij geloven dan ook dat films zaadjes planten. Ze kunnen ons raken, inspireren en zelfs tot actie bewegen. In een wereld waarin we zo vaak tegenover elkaar staan, kan een goede film ons helpen de ander beter te begrijpen. De Cinetree Giftcard is de perfecte keuze voor zowel iedereen die zich wil laten onderdompelen in hartverwarmende films. De inkomsten uit de Giftcard sales maken het mede mogelijk om ook volgend jaar weer nieuwe Cinetree impact producties te ontwikkelen.

Een nieuw jasje

De Cinetree giftcard heeft een nieuwe look gekregen, met een prachtige illustratie door Anke Knapper. Deze illustratie vangt perfect het gezellige herfst- en wintergevoel van samen film kijken op de bank, en verdient na het verzilveren van de code zeker een permanent plekje op het prikbord. De giftcard is zowel in fysieke als digitale variant beschikbaar en is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

3 maanden onbeperkt film kijken - €27,-

6 maanden onbeperkt film kijken - €48,-

12 maanden onbeperkt film kijken - €84,-

Voor bedrijven is het vinden van een uniek cadeau voor het kerstpakket een jaarlijkse uitdaging. Daarom maakt Cinetree het makkelijk: de giftcard is vanaf nu ook in grote aantallen te bestellen, zodat medewerkers de komende maanden kunnen genieten van de beste films en documentaires van over de hele wereld.

Over Cinetree

Cinetree is een Nederlands filmplatform dat toegang biedt tot een selectie van de beste films en documentaires van over de hele wereld. Elke week maken de curators van Cinetree een selectie uit het enorme aanbod aan films. Deze filmliefhebbers zijn als makers, acteurs of experts actief in de filmwereld. In het aanbod van Cinetree vind je films met belangrijke thema’s, maatschappelijke relevantie en verhalen die raken. Cinetree maakt zelfs documentaires ‘Cinetree Originals’ met als doel een positieve sociale impact. 

Films kijken kan bij Cinetree via  PC en laptop of via de apps voor iOS, Apple TV en LG, Android. Streamen kan via Apple Airplay of Chromecast.

Over Anke Knapper

Anke Knapper is een Nederlandse freelance illustrator gevestigd in Den Haag.


Attachments and downloads

40.jpg
Download file
34.jpg
Download file
Cinetree Giftcard 2023.jpg
Download file