September 12, 2023

Mindful Parenting expert Charlotte le Conge Kleyn lanceert haar eerste kinderboek ’t Maanemannetje

Ouderschapsexpert Charlotte le Conge Kleyn introduceert ’t Maanemannetje 

Kinderboek met bijpassende meditaties en muziek

- ONDER EMBARGO TOT 15-12-2022 -

Amsterdam, 29 november 2022. Mindful Parenting expert Charlotte le Conge Kleyn introduceert geheel nieuw concept waarin een kinderboek wordt gecombineerd met meditaties en muziek voor kinderen. 

´t Maanemannetje is het verhaal wat zij zelf elke avond aan haar 4 kinderen vertelde. Elke avond bleven haar kinderen vragen om hetzelfde verhaal waarmee de magie rondom het ´t Maanemannetje tot leven kwam.

Dit kinderboek is uniek omdat het geluidsopnamen met meditaties voor kinderen bevat. In het boek zijn een aantal QR codes verwerkt aan de hand waarvan je gedurende het verhaal steeds een uitstapje kunt maken naar een bijpassende meditatie. De meditaties helpen kinderen bij prikkelverwerking en zorgen voor een diepe ontspanning. Het boek sluit af met een slaapliedje waardoor een liefdevol slaapritueel tussen ouder en kind wordt gecreëerd. 

`t Maanemannetje leert kinderen niet alleen over de maan, de aarde en het universum, maar ook hoe je mediteert, hoe je de ademhaling kunt gebruiken en hoe je kunt omgaan met verschillende emoties en gedachten. Bovendien helpt het ouders om hun kinderen beter te kunnen leren ontspannen en in te slapen.

't Maanemannetje

Het boek is vanaf 15 december verkrijgbaar voor € 17,95,- Online te bestellen via o.a. Bol.com, nu als pre-order al beschikbaar, en verder bij boekhandels zoals Bruna, Libris, de Slegte etc. Voor meer informatie ga naar www.mindfulparenting.nl Ook zijn kindermeditaties los te verkrijgen via de online webshop mindfulparenting.nl/shop/ 

OVER DE AUTEUR 

Schrijfster en bedenkster van het boek Charlotte le Conge Kleyn is oprichtster van by Charly. Haar missie is om meer bewustzijn en meer balans binnen gezinnen te creëren. Zelf werd zij binnen 3,5 jaar moeder van 4 zoons. Op dat moment was zij werkzaam als advocaat en heeft zij 10 jaar lang mogen ervaren hoe het is om als werkende ouder alle ballen in de lucht te houden. Dat is niet altijd even makkelijk. Om die reden is zij zich gaan specialiseren in methodes die zorgen voor minder stress en meer rust binnen het ouderschap. Haar kennis en ervaringen deelt zij via haar platform www.mindfulparenting.nl en de app ‘by Charly’. Met haar online cursussen en meditaties heeft zij inmiddels honderden ouders bereikt.

Met het ontwikkelen van kindermeditaties werd voor Charlotte een droom werkelijkheid. Het leert volgens haar, kinderen door middel van meditatie en gebruik van de ademhaling, om te gaan met allerlei prikkels van binnen- en buitenaf en vooral om kind te zijn.

 


Attachments and downloads

Maanemannetjte omslag_K 1122DEF.jpg
Download file
Maanemannetjte omslag achter_K 1122DEF.jpg
Download file
Illustratie 1.jpeg
Download file
illustratie 2.jpeg
Download file
illustratie 3.jpeg
Download file
illustratie 4.jpeg
Download file
illustratie 5.jpeg
Download file
illustratie 6.jpeg
Download file
illustratie 7.jpeg
Download file
illustratie 8.jpeg
Download file
illustratie 9.jpeg
Download file
illustratie 10.jpeg
Download file
22_10 Studio Noorderfabriek-2551-2.jpg
Download file
Beer.jpeg
Download file
iPhone 14 Mockup - Maane.jpeg
Download file