July 06, 2023

De nieuwe AW23 herfst- en winter kledingcollectie van LIEWOOD

De nieuwe AW23 LIEWOOD kledingcollectie

Voor het eerst introduceert LIEWOOD een volwaardige kledingcollectie voor aankomende herfst- en winter,  een volledige reeks aan tijdloze stijlen.

Of je nu binnen blijft of naar buiten gaat, de koudere seizoenen vereisen comfort voorzien van extra lagen en bescherming. Strakke silhouetten die vrijheid en aanpassingsvermogen bieden. Zachte, organische materialen  welke zorgen voor ademende en draagbare kleding. 

Om warm te blijven zonder in te leveren op stijl introduceert LIEWOOD stijlen als een chique baret van gerecyclede wol, een pilotenmuts van dun fleece en gerecycled polyester ripstof, een technische nekwarmer van donskwaliteit, skihandschoenen en een spiegelzonnebril op bergtop zorgen voor bescherming tegen hevige sneeuw en kou. Voor de allerkleinsten zijn er nieuwe, comfortabele accessoires van een mix van wol en kasjmier die de temperatuur reguleren en zacht fleece zorgt voor pluizig comfort. Tot slot zijn er voor pre-tieners en oudere kinderen de crossbodytassen, gewatteerde iPhone-tassen en reistassen en heuptassen van ribstof en gerecycled polyester.

Breisels 
Met zacht comfort als een belangrijk criterium voor de kleding van LIEWOOD zijn de gebreide stijlen gemaakt van biologisch katoen, zachte merinowol en kasjmier/wolmixen. Subtiel maar toch speels soms met contrasterende stiksels en structuren.

Geweven items
De nieuwe, bredere selectie van geweven stijlen variëren van zacht biologisch katoen en seersucker tot casual viscose-crêpe, duurzame twill en denim voor warme, gestructureerde tunieken.

Jerseys
LIEWOOD's biologische jersey is een ultra zacht en rekbaar, duurzaam materiaal met thermische isolatie. 

Joggers
Dit seizoen zijn er nieuwe sweat kwaliteiten toegevoegd aan de collectie, zoals een organische Brushed French Terry of "Winter sweat" met een gladde maar behaaglijke textuur. En een geborstelde zware jersey, een dikke kwaliteit die casual, winterse stijlen een exclusievere look geeft. 

Outerwear
Wandelen in het bos en spelen in de sneeuw; dat kan met de hoog kwalitatieve duurzame buitenkleding van LIEWOOD. Hoogwaardige materialen en technische details zijn gebruikt voor veilig en warm draagcomfort en gemak. Deze worden gekenmerkt door nauwsluitende pasvormen.

De winterjassen van LIEWOOD bieden de ultieme bewegingsvrijheid en flexibiliteit geschikt voor ruw weer en vriestemperaturen met aangepaste pasvormen en technische details om de kou buiten te houden. Nieuw in de collectie deze winter zijn de sneeuwbestendige skistijlen voor actieve junioren die klaar zijn om de hellingen op te gaan. Dons, veren, gerecycled polyester en THERMOLITE® EcoMade Insulation-vulling zijn geschikt voor verschillende leeftijden en weertypes. Evenals zachte voeringen en gerecyclede stoffen voor een bewuste keuze waar LIEWOOD voor staat.

Regenkleding
Naast de populaire softshell regenjas met waterdichte BIONIC-FINISH®ECO, zijn er nu ook lange gevulde modellen verkrijgbaar voor koude en regenachtige dagen met PU-coating en waterdichtheid van 10.000 mm. Veelzijdige en opvouwbare poncho's met losse pasvormen en technische details zoals een met rubber beklede ritssluiting zorgen voor een coole en sportieve junior look.

Schoenen
Scandinavisch design staat voorop bij de creatie van duurzaam schoeisel voor alle weersomstandigheden. Voor deze collectie heeft LIEWOOD de schoenencollectie uitgebreid met nieuwe categorieën en unieke stijlen voor buiten, voor dagelijks gebruik en voor af en toe. 

Voor buiten biedt de selectie stevige winterschoenen weerbestendige ontwerpen met TPU-coatings, waterdichte membranen en op maat gemaakte LIEWOOD-zolen van natuurlijk rubber voor maximale bescherming. Extra ondersteuningsoor de voetboog is toegevoegd met gerecyclede PET-inlegsokken, warme vulling voor comfort en klittenband banden voor gemakkelijke sluiting. Als nieuwe aanwinst voor de allerkleinste voetjes wordt er een selectie pre-walker- en peuterstijlen met speciaal ontwikkelde antislip LIEWOOD-zolen geïntroduceerd.

De collectie is vanaf eind augustus online verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en online via https://www.liewood-shop.nl/